Tarieven

Tarieven

Angel’s Bengeltjes hanteert voor het jaar 2017 een uurtarief van 5.60 euro per kind.

Het eten en drinken die bij standaard tafelmomenten gegeten worden, het knutselmateriaal en de door de opvang geplande uitjes zijn bij het uurtarief inbegrepen. Het avondeten is echter niet bij het uurtarief inbegrepen. Voor het avondeten wordt 1 opvanguur extra in rekening gebracht.

 

Voor luiers, babyvoeding, speciale/dieet voeding, extra kleding/ondergoed en een eventuele speen dient u zelf te zorgen. Verzorginsspullen voor u kind(eren) kunt u bij mij achterlaten en als er iets (bijna) op is of de reserverkleding vies is wordt u door mij op de hoogte gesteld bij het overdrachtmoment.

 

Ook is dit uurtarief exclusief de kosten van het gastouderbureau die per maand betaald dienen te worden. Voor meer informatie hierover kunt u uiteraard contact opnemen met Angel’s Bengeltjes of een gastouderbureau.

 

Omdat Angel’s Bengeltjes een geregistreerde gastouderopvang is, heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze toeslag is afhankelijk van uw inkomen. Wilt u graag weten hoeveel u terug kan krijgen kijk dan op http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Bij het berekenen van de teruggave dient u op de website enkel het vinkje aan te zetten bij Kinderopvangtoeslag!

 

De vraagouders zijn verplicht het minimum aantal contractueel afgesproken uren per week aan de gastouder te voldoen. De uren zijn echter flexibel en worden in overleg met de gastouder ingepland.

 

 

 

 

Registratienummer Landelijk Register: 181350506 | Contact |