Wie ben ik

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Angel ten Cate – Felix en ik ben momenteel 34 jaar oud. Samen met mijn man en mijn zoontje woon ik in de kindvriendelijke woonwijk Schiekamp te Spijkenisse.

 

In 2007 ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs aan de “Hoge school van Arnhem en Nijmegen” te Arnhem. Voorafgaand aan deze opleiding heb ik een spw en onderwijsassistente opleiding gevolgd en afgerond.

 

In het laatste jaar van mijn studie leerde ik mijn man kennen. Omdat hij voor de Koninklijke Marechaussee werkzaam is in de regio Zuid-Holland zijn wij als gezin terecht gekomen in Spijkenisse. In de omgeving van Rotterdam heb ik in de afgelopen jaren op verschillende scholen les gegeven en heb hierdoor veel ervaring opgedaan in het werken met met kinderen van allerlei leeftijden.

 

Na de geboorte van mijn zoon in december 2013, heb ik besloten het onderwijs te verlaten en gastouder te worden. Hierdoor kan ik zijn opvoeding en ontwikkeling van dichtbij meemaken. Omdat mijn passie voor kinderen groot is, leek het mij erg leuk om als gastouder te gaan werken. Ik ben zeer enthousiast en wil er voor zorgen dat uw kind(eren) met veel plezier naar Angel’s Bengeltjes komen. Als persoon wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en zal mijn best doen om ze zoveel mogelijk te stimuleren. Om dit binnen mijn gastouderopvang te realiseren heb ik het VVE (Vroege en Voorschoolse Educatie) programma 'Kiki' gevolgd. Het kiki-programma is een manier om uw kind te stimuleren en gelegenheid te bieden om zich te ontwikkelen.

 

Angel’s Bengeltjes is een oficieel geregistreerde gastouderopvang en is aangesloten bij gastouderbureau Wikadie te Spijkenisse. Door deze registratie kunt u in aanmerking komen voor de kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst.

 

Angel’s Bengeltjes is een kleinschalige en flexibele opvang in een huiselijke sfeer. Er is een afgesloten tuin aanwezig waar uw kinderen veilig kunnen spelen. Daarnaast zijn er verschillende speeltuinen in de omgeving aanwezig en ook daar kunnen de kinderen onder mijn toezicht lekker ravotten.

Samen met de kinderen ga ik er op uit om hen te kunnen stimuleren in hun ontwikkeling.

Om ook de rust te kunnen garanderen heb ik voor de kleinere kinderen een slaapkamer ingericht waar ze in alle rust van hun middagslaapje kunnen genieten.

 

Een ongelukje zit natuurlijk altijd in een klein hoekje, maar om in zulke gevallen adequaat op te treden ben ik verplicht jaarlijks een EHBO examen af te leggen die speciaal gericht is op de eerste hulp bij baby’s en kinderen.

Om niet stil te blijven staan in mijn eigen ontwikkeling, blijf ik mijzelf ontwikkelen door regelmatig cursussen en studiedagen te volgen. Deze cursussen zijn er op gericht om uw kinderen te stimuleren in hun groei en ontwikkeling.

Registratienummer Landelijk Register: 181350506 | Contact |